Statistikverktyg för analys och presentation av data från moln- och WiFi-anslutna symaskiner

VSM Group AB

Jönköping

IT Teknik

VSM Group AB i Huskvarna är ett företag i SVP koncernen med strax under 50 anställda. Vi har huvudansvar för koncernens produktutveckling av sy- och brodermaskiner och tillbehör som ger konsumenter världen över möjlighet att uppleva glädjen med kreativ sömnad. Produkterna säljs under de globalt ledande varumärkena SINGER®, HUSQVARNA VIKING® och PFAFF®.


Under de senaste åren har dessa ”state of the art” sy- och brodermaskiner blivit utrustade med WiFi, molntjänster och flertalet tillhörande appar. Detta har gett oss förutsättningar att erhålla värdefull statistik kring användande, felmoder, etc. Nu söker vi dig som på ett strukturerat sätt vill utveckla en metod för analys och presentation av data från våra WiFi-anslutna symaskiner. Tanken är att medarbetare med olika roller i organisationen på ett enkelt och överskådligt sätt ska kunna tillgodogöra sig statistik kring våra maskiner.


Du arbetar självständigt och målmedvetet och har en drivkraft att utvecklas till en kompetent mjukvaruutvecklare. Vi går in i det här exjobbet med ett MÅL och en FÖRHOPPNING. Vårt MÅL med examensarbetet är att få fram metoden för det angivna problemet. Vår FÖRHOPPNING är att hitta en examensarbetare som med vår handledning genomför ett så bra exjobb så att vi ömsesidigt känner att vi vill fortsätta jobba med varandra. Kort sagt, vi vill genom exjobbet hitta framtida duktiga medarbetare!


Bra kunskaper att ha med sig:
- Java
- Machine learning
- Användargrässnitt
- Applikationer i molnet
- Amazon Web Services
- SQL/no-SQL
- C/C++


Känner du att du är rätt person för det här exjobbet så hör av dig till oss, se kontaktuppgifter nedan!

Din bakgrund: Högskoleutbildning inom mjukvaruutveckling


Sista ansökningsdag
2016-11-30
Genomförs
Löpande
Kontakt
...
Telefon
...
Notera att sista ansökningsdag passerats