Kreativ och flexibel miljö för en eller flera examensarbetare sökes till hjärtat av Vasastan

Shaya Solutions AB

Hälsingegatan 11, 11327 Stockholm (Odenplan)

IT

Kreativ och flexibel miljö för en eller flera examensarbetare sökes till hjärtat av Vasastan

Shaya Solutions AB utvecklar bl.a. en utbildningsportal som möjliggör införande av olika typer av material (film, text, ljud) för utbildning och certifiering. Idag jobbar företagets programmerare med att utveckla hela plattformen och databasen som skall ligga till grund för hela portalen.

 

Företaget behöver i detta skede hjälp av en eller flera personer som vill ta sig an uppgifterna för tjänste- och interaktionsdesignen samt hur helheten och den totala användarupplevelsen och implementationen skall utformas och utföras.

 

Bakgrund

Nya förordningar och direktiv har utfärdats av Finansinspektionen (FI) gällande styrning, riskhantering, informationssäkerhet och kontroll i kreditinstitut (FFFS 2014:1 resp. 2014:5 bl.a.). Detta påverkar i sin tur hur utbildningar och kompetensutvecklingen inom bl.a. finansbranschen i stor skala bör hanteras och säkerställas. Därför har Shaya Solutions valt att bygga en utbildningsportal som skall inrikta sig mot bland annat finans- och försäkringsbranschen.

 

Mål

Examensarbetarna ska ta fram förslag på tjänstedesign, interaktionsdesign samt ett helhetskoncept för hur portalen skall utformas och implementeras.

 

Profil

Vi söker en eller flera individer (upp till 3 personer) som har ett intresse av att se sitt egna arbete implementeras i ett skarpt och konkret projekt där miljön är affärs- och entreprenörsdriven. Inåt- eller utåtriktad personlighet spelar ingen roll för oss på Shaya Solutions. Det viktiga är att man är sig själv, klarar av att ta ansvar för sitt arbete och framför allt – tycker att det är en rolig och utmanande arbetsuppgift som beskrivs ovan.

 

Praktiska detaljer

Examensarbetet kommer att pågå under vårterminen 2017 där plats erbjuds på kontoret på Hälsingegatan 11 i centrala Stockholm. Förutom din akademiska handledare kommer du ha Henrik Häggbom respektive Joseph Shaya som handledare och kontaktpersoner. Du kommer att hamna i en coachande miljö där hjälp och förberedelse inför ett jobb efter examensarbetet tar fart från dag ett med exempelvis intervjuträning, CV skrivning samt tillgång till ett brett nätverk.
Läs mer på
www.shayasolutions.com.

 

Ansökan

Skicka din ansökan till hr@shayasolutions.se snarast med CC till joseph.shaya@shayasolutions.se. För vidare frågor vänligen kontakta VD Joseph Shaya på 0704-761195.

 

Vi på Shaya Solutions AB
Sebasatian Svanström – M.Sc. Uppsala Universitet. Doktorerar även på UU (arbetar deltid)
Lway Al-Maeeni – M.Sc. KTH
Henrik Häggbom – B.Sc. Nackademin
Gleb Chernenko – M.Sc. LTH (arbetar deltid)
Joseph Shaya – M.Sc. Uppsala Universitet


Kontakt
...
Telefon
...
Notera att sista ansökningsdag passerats